EN

  • EN

  • UA

  • EN

  • UA

Вітаємо наших студентів!

Illustration

На Вінниччині 12 вересня 2023 року відбувся Квест національної ідентичності «Нескорена молодь» з нагоди Тижня громадянського суспільства.
Захід організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації спільно з Громадською радою при облдержадміністрації.

За перемогу у Квесті боролися студенти семи закладів вищої освіти Вінницької області. Кожен заклад представляла одна команда у складі шести осіб: троє хлопців та троє дівчат. Загалом у змаганнях взяли участь 42 студенти.
У рамках Квесту кожна команда проходила одинадцять локацій. Там учасники мали змогу показати свої навички збирання і розбирання зброї, виявлення вибухонебезпечних предметів, надання першої медичної допомоги. Вони розпалювали багаття без сірників, виконували фізичні нормативи і вдягали спорядження, плели маскувальну сітку. Крім цього, студенти відповідали на питання вікторин, демонструючи відмінні знання з історії нашої держави, а також прав та обов’язків громадянина України.

У квесті взяла участь також і команда КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» у складі студентів спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Психологія», «Екологія». 
Кафедра управління та адміністрування вітає команду учасників, студентсько-викладацький колектив Академії та її адміністрацію з почесним II місцем. Висловлюємо щиру вдячність за участь у квесті студентам спеціальності публічне управління та адміністрування Олені Жаровській, Андрію Яцюку, Дмитру Тищенку.
Докладніше