EN

  • EN

  • UA

  • EN

  • UA

Наші випускники

Illustration

Text element

Вітаємо нашу випускницю магістратури спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування 2021 року випуску Наталію Калмикову з призначенням на посаду заступника міністра оборони з питань соціального розвитку!
Бажаємо невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на шляху до Перемоги! Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує успіх, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна державна робота буде щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й зреалізувати плани в ім’я Перемоги та розбудови Української Держави.

Вчора, 27 вересня, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні затвердив трьох заступників міністра оборони. Серед них – посаду заступниці міністра оборони з питань соціального розвитку обійняла Наталія Калмикова.
Наталія Фердинандівна Калмикова закінчила Вінницький національний медичний університет (вересень 1999 – червень 2005), Вінницьку академію безперервної освіти за спеціальністю «Магістр з публічного управління та адміністрування» (вересень 2019 – березень 2021).З лютого 2022 Наталія була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього – радницею Командувача сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».
Пріоритетні напрями роботи:Люди – реформа кадрової політики, розробка ефективної моделі управління людським потенціалом, цифровізація процесів, створення бренду роботодавця ЗСУ.Військовослужбовці в цивільному житті – адаптація військових, державні гарантії, система ментального здоров’я, побудова сил резерву з ветеранів.Військова медицина – цифровізація та реформа ВЛК, зміна підходів до підготовки з тактичної медицини, жодних компромісів по якості військових аптечок, побудова нової моделі в системі військової медицини (від турнікета та евакуаційної машини до лікування захворювань і протезування).
Велика гордість, що саме випускники Комунального закладу вищої освіти "Вінницька академія безперервної освіти", спеціальності Публічне управління та адміністрування очолюють високі державницькі посади. Ми переконані, що професійні якості, досвід роботи, енергія та цілеспрямованість наших випускників завжди стоятимуть на варті інтересів України.Кафедра управління та адмініструванняДеталі з https://www.mil.gov.ua/ https://vezha.ua/

Text element